Ποιές «κυρώσεις»; Η Ευρώπη βάφτισε γκρίζα ζώνη την ελληνική εθνική κυριαρχία!


Αποκάλυψη – βόμβα από το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, που απέκρυψαν πλήρως τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση και τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποβαθμίζουν πλήρως την ατζέντα και τα τεκταινόμενα στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της επιτροπής εξωτερικών της ευρωπαϊκής ένωσης, το ΚΥΠΕ αποκαλύπτει έναν απίστευτο εθνικό διασυρμό, που όμως αποτελεί ντροπή για την ίδια την Ευρώπη.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρέσβη της Ιταλίας στην επιτροπή πολιτικής ασφάλειας της ευρωπαϊκής ένωσης, Μάρκο Περονάτσι, αντί για κυρώσεις κατά της Τουρκίας που εισβάλλει σε χώρο ευρωπαΐκής κυριαρχίας, η επιτροπή συζήτησε μορατόριουμ για την εκμετάλλευση σε αμφισβητούμενες – όπως είπε – περιοχές!

Δηλαδή, η Ευρωπαΐκή Ένωση βάφτισε έναν χώρο Ελληνικής και κυπριακής κυριαρχίας, δηλαδή ευρωπαΐκής κυριαρχίας, ως «αμφισβητούμενη περιοχή«. Δηλαδή αντί για αλληλεγγύη, εισπράξαμε ακρωτηριασμό και γκριζάρισμα  της εθνικής μας κυριαρχίας! Με την επισήμανση μάλιστα ότι θα επιβληθεί και μορατόριουμ, δηλαδή απαγόρευσε σε κυρίαρχες ευρωπαϊκές χώρες, να εκμεταλλευτούν τον δικό τους χώρο, τα δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα!

 

Και αυτή την εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, την πρωτοφανή εξέλιξη, που ισοδυναμεί με προδοσία κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, προδοσία της ίδιας της ύπαρξης της ευρωπαϊκής ένωσης, του ευρωπαϊκού δικαίου και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τη μαθαίνουμε από το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων και όχι από την ελληνική κυβέρνηση ή τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Η εθνική ήττα δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Η απόκρυψη όμως της ήττας, είναι εγκληματική πράξη, διότι απλούστατα δείχνει συνέργεια.  Και η κυβέρνηση δεν είναι απλά έκθετη, είναι υπόλογη για αυτό το έγκλημα απόκρυψης των πραγματικών γεγονότων από τον ελληνικό λαό.

Αναμένουμε λοιπόν από τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση, για να δούμε επιτέλους ποιοι εργάζονται για την Ελλάδα και ποιοι την προδίδουν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ