Το είδαμε κι αυτό! – Ουρές, θερμομέτρηση κι αποστάσεις για τον Νίκο Βέρτη (video)


Μόνο τα φορέματα, τα ψηλά παπούτσια και τα κοστούμια έμειναν να θυμίζουν τα προ-κορωνοϊού μπουζούκια, αφού η χθεσινή εμφάνιση του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη, έγινε υπό τη σκιά της πανδημίας και των προβλεπόμενων μέτρων.

Το μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης έπρεπε να κλείσει τα μεσάνυχτα, και για τον λόγο αυτό όσοι είχαν κάνει κράτηση έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο στις 19:30, καθώς μισή ώρα αργότερα θα ξεκινούσε το πρόγραμμα.

Τα μέτρα προστασίας τηρήθηκαν κατά γράμμα, αφού έξω από το κέντρο είχε δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να υποβληθούν σε θερμομέτρηση. Οι υπάλληλοι με μάσκες υποδέχθηκαν τους πελάτες, οι οποίοι κατέφθασαν με βραδινή ένδυση και περίμεναν υπομονετικά στην ουρά ώστε να θερμομετρηθούν για να εισέλθουν στο κατάστημα. Στο εσωτερικό υπάρχουν αντισηπτικά τόσο στα τραπέζια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αν και το κατάστημα έχει χωρητικότητα 1.700 ατόμων, λόγω των νέων κανονισμών οι παριστάμενοι έφτασαν τους 550.

Η έκκληση του Νίκου Βέρτη να τηρηθούν τα μέτρα

Μόλις οι παρευρισκόμενοι έκατσαν στις θέσεις τους, ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή και ζήτησε από όλους να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ