Ρόδος: Ηλικιωμένη έδωσε 15.000 ευρώ σε απατεώνες


Θύμα απατεώνων έπεσε μια ηλικιωμένη στη Ρόδο, η οποία έδωσε όλες της τις οικονομίες, ώστε «να αφεθούν ελεύθεροι ο γιος της, η νύφη της, ακόμη και το… ανήλικο εγγονάκι της», καθώς πίστεψε ότι είχαν συλληφθεί, επειδή ο γιος της είχε δήθεν προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα παρασύροντας ένα παιδί με το αυτοκίνητό του!

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν η 78χρονη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άνδρα, που συστήθηκε ως αστυνομικός και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, τάχα για να αφεθούν ελεύθεροι οι συγγενείς της που κρατούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου. Η ηλικιωμένη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γιο της και τη νύφη της, αλλά δεν απαντούσαν στα κινητά τους και πείστηκε ότι πράγματι είχαν συλληφθεί!

Ως αποτέλεσμα, έβαλε σε μία σακούλα όλες τις οικονομίες της ύψους 15.000 ευρώ και την άφησε σε ένα… δέντρο που της υπέδειξε ο «αστυνομικός» στην πόλη της Ρόδου! Τα χρήματα παρελήφθησαν από τον απατεώνα, ο οποίος έγινε καπνός.

Λίγο αργότερα ο γιος της 78χρονης επικοινώνησε με τη μητέρα του, η οποία έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε ότι την είχαν εξαπατήσει. Την Πέμπτη κατήγγειλε όσα συνέβησαν στην Ασφάλεια Ρόδου, η οποία διενεργεί προανάκριση και προσπαθεί να εντοπίσει τους απατεώνες.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ