Άργος: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Το θύμα είχε συλληφθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων.

Στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας στην Αργολίδα για την δολοφονία του 60χρονου που βρέθηκε νεκρός τυλιγμένος με μονωτική ταινία το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροικία κοντά στον Ίναχο Αργολίδας, κοντά στο Άργος.

Το απόγευμα κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γ.Α.Δ.Α. έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ενώ στο σημείο βρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Το θύμα είχε συλληφθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Επίσης ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει πως δεν πρόκειται για ληστεία, αλλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ίσως σχετίζεται και με άλλες γνωστές υποθέσεις της ΓΑΔΑ.

Γι’ αυτό και την έρευνα ανέλαβε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα και κατέβηκε ειδική ομάδα σήμανσης και οργανωμένου εγκλήματος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε λίγο στον χώρο του εγκλήματος αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια θανάτου και όχι μόνο.

Πηγή: argolikeseidiseis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here