Τραγωδία σε γήπεδο: Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής


Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε κατά την διάρκεια αναμέτρησης ακαδημιών.

Θρήνος στην Ρωσία για το θάνατο του 17χρονου, Μιχαΐλ Κολόσοφ, που πέθανε μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Olympic Moskomsport, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ακαδημία Στρογκίνο, στο Στάδιο Ρουμπλέβο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της αντίπαλης ομάδας, ενώ το ίδιο έγινε και από τους διασώστες του ασθενοφόρου που έφτασε επί τόπου.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν τελικά να επαναφέρουν τον άτυχο νεαρό και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως έγινε γνωστό, ο Κολόσοβ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ πρόσφατα είχε κάνει και εξετάσεις.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας. Πριν από μια εβδομάδα πέρασε από ιατρικά τεστ και όλα ήταν καλά. Μου είπαν ότι η καρδιά του απλά σταμάτησε και ότι το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 20 λεπτά. Όταν η καρδιά κάποιου σταματήσει, τα 20 λεπτά προφανώς είναι πολλή ώρα. Χάθηκε χρόνος», δήλωσε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του άτυχου Μιχαΐλ.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ρωσίας έχει ξεκινήσει έρευνα για να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες με τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ