Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που απαιτούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές. Αν επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις, θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε καινούργιες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός τομέας σας με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν καλύτεροι όροι συνεργασίας.

ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας κάνοντας καινούργιες γνωριμίες σας και επαφές, και φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε με την επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί το γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι σχέσεις σας δοκιμάζονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα» αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, και μαζί και η αισιοδοξία σας. Η επιφυλακτικότητα θα εμποδίσει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά χρειάζεται να οργανωθείτε για να έχετε απτά αποτελέσματα. Η πίεση που σας ασκούν κάποια πρόσωπα σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ