Ντύθηκε νυφούλα στα κρυφά η Χρυσάνθη Ντάφλα! Το αποκάλυψε ο Χάρης Σιανίδης!

Η Χρυσάνθη Ντάφλα παντρεύτηκε στα κρυφά, αλλά ο Χάρης Σιανίδης δεν… κρατήθηκε και αποκάλυψε τον γάμο της! Η καλλονή, που κάθε φορά που περπατούσε στις πασαρέλες έκοβε την ανάσα όλων, έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία και πρώην σύζυγο της Μάνιας Ντέλου, Γρηγόρη Σαράντη, άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, που ζούνε τον τελευταίο χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του στο Κολωνάκι, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και μάλιστα χωρίς να το πάρει είδηση κανείς!

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η άλλοτε μούσα των σχεδιαστών αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και όλο αυτό το διάστημα κρατούν χαμηλό προφίλ. Έτσι και λόγω της πανδημίας αποφάσισαν χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα!

View this post on Instagram

Summer I love you ❤️

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on

Έλα όμως που ο γνωστός pr manager και φίλος της Ντάφλα αποφάσισε να γνωστοποιήσει το ευχάριστο γεγονός! Ο Χάρης Σιανίδης, με μια μακροσκελή και συγκινητική ανάρτηση τα αποκάλυψε όλα! «Just married @chrysanthidafla» έγραψε ο Σιανίδης και συνέχισε: «Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός… ένα real top-model μιας εποχής που δεν ξαναγυρνάει… με κανέναν άλλο φίλο δεν ένιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη… “ας τα όλα πάνω μου Χάρη” θυμάμαι να μου λέει… Φίλος, μάγκας, προστάτης… δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι… μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες… όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο… μια ενεργειακή συμπόρευση… σχεδόν μαγική… χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς… χωρίς να αναλύεις… χωρίς πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια… ήταν και ήμουν πάντα εκεί… Πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε… μοναχικά και ανατρεπτικά… Πλέον είναι η κυρία Ντάφλα-Σαράντη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο pr manager, για να τελειώσει την τρυφερή ανάρτησή του γράφοντας «…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ… η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αυτά που ποτέ δεν θα μάθει κανείς…».

View this post on Instagram

Just married @chrysanthidafla Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός…ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει…με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη…"ας τα όλα πάνω μου Χάρη" θυμάμαι να μου λέει… φίλος μάγκας-προστάτης….δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι…μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες…όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο….μια ενεργειακή συμπόρευση…σχεδόν μαγική…χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς…χωρίς να αναλύεις …χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια….ήταν και ήμουν πάντα εκεί…. πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ….μοναχικά και ανατρεπτικά….Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ…η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς…… Να ζήσεις ψυχή μου να είσαι ευτυχισμένη!

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on

Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Σαράντης έχει ήδη δύο παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του με τη Μάνια Ντέλου, με την οποία χώρισε το 2016 έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα είχε παντρευτεί τον Αλέξη Λούβαρη, αλλά από το 2014 τράβηξαν χωριστούς δρόμους…

View this post on Instagram

Welcoming 2020 ✨✨

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ