Προκλητική ανάρτηση του Γερμανού πρέσβη για τον Αλή Πασά, ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων!

Με θράσος αποκαλεί τους έλληνες που εξοργίστηκαν, Haters!

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του ο Γερμανός πρέσβης όταν έκανε αυτή την προκλητική ανάρτηση, βγαλμένη από την οθωμανική σκλαβιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Το σίγουρο είναι ότι έχει προκαλέσει την οργή εκατοντάδων ελλήνων χρηστών του Twitter, τόσο με την πρώτη ανάρτηση όσο και με την απάντηση που έδωσε στα καταιγιστικά σχόλια.

Η ανάρτηση είναι η ακόλουθη, μαζί με την ανταπάντηση του (Ακολουθεί μετάφραση)

Μετάφραση: Ο Αλή πασάς, Οθωμανός διοικητής της Ηπείρου, γνωστός και ως ο «λέων των Ιωαννίνων«, επιχείρησε να ανακηρύξει ένα ανεξάρτητο κράτος της Ηπείρου. Δεν τα κατάφερε και σκοτώθηκε. Το ακέφαλο πτώμα του φυλάσσεται εδώ (δημοσιεύει σχετική φωτό). Σε μία άλλη ιστορική εκδοχή, είχε πνίξει 18 ντόπιες παρθένες, επειδή είχαν αρνηθεί την σκλαβιά στο χαρέμι του.

 

Η ανάρτηση εξόργισε τους έλληνες που έδωσαν απαντήσεις. Με αποτέλεσμα ο Γερμανός πρέσβης να δώσει μία προκλητική ανταπάντηση, που θα έπρεπε να τον είχε ήδη οδήγησε στην παραίτηση. Είπε συγκεκριμένα:

« Αγαπητή φορείς του μίσους (haters), τι σας ενοχλεί εδώ: Ότι συμπάσχω με τον Αλή Πασά που επαναστάτησε εναντίον των Οθωμανών; Ή ότι δεν συμπάσχω μαζί του; Και τι έχει να κάνει ο Αλή Πασά με τις παρούσες συνθήκες;»

Και ακολούθησε το χάος. Είναι δυνατόν ο Γερμανός πρέσβης να μην γνωρίζει ότι εδώ δίπλα σε μία χώρα που ονομάζεται Τουρκία, υπάρχει ένας σουλτάνος που θέλει να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία διεκδικώντας ελληνικά εδάφη; Είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ότι μόλις πριν λίγες ημέρες η χώρα του, Γερμανία, πήρε αναφανδόν το πλευρό αυτού του σουλτάνου κατά της Ελλάδας;

Είναι δυνατόν να παραμένει ακόμα στη θέση του;

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ