Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της Μαλέσκου και η ρήτρα στο συμβόλαιο της (video)


Συμπληρώθηκε αισίως η τηλεοπτική παρέα που θα πλαισιώσει τη «Μενεγάκη της Κρήτης» στο πρώτο βήμα της σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, στην οποία έχει επενδύσει ο Σκάι, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με την ψυχαγωγική εκπομπή «Love it».

Πριν από περίπου έναν μήνα άρχισαν οι προτάσεις και τα δοκιμαστικά για να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της και θα δυναμώσουν την παρουσία της.

Τελικά, όπως αποκάλυψε χθες στο blog του ο τηλεκριτικός Γρηγόρης Μελάς, η διοίκηση του σταθμού του Φαλήρου επέλεξε μαζί της να είναι ο Μάνος Μαγιάτης, που ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μαζί με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και εκείνες του Μένιου Φουρθιώτη.

Στον αέρα

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής του στο Open μια πληροφορία που είχε σχετικά με το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Σκάι.

«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά την εκπομπή -δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος…- είναι ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις. Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης. Αν το περάσει, θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση κι αν είναι κάτω από εκεί, θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση. Ο Σκάι, νομίζω, το έχει ξανακάνει αυτό» ανέφερε ο παρουσιαστής του «Καλοκαίρι #not».

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ