Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ολες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών επαφών σας. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις οι οποίες θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που θα εμπεριέχουν κάποιες παγίδες. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ και θα υποστείτε τις συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχετε δημιουργήσει στις σχέσεις σας σάς οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας ολοένα και μεγαλώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα μπορεί να παρακαμφθούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε ηρεμία ώστε να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για την επιτυχία είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους περιορισμούς. Εχετε εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Όλα χρειάζονται μέτρο και, αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαθέτετε αέρα ανανέωσης που πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής μανίας σας θα αρχίσουν να φαίνονται στα οικονομικά σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τη λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμείξετε άλλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Θα διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά και αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε αν σας έρθει κάποια φαεινή ιδέα για τυχερά παιχνίδια να είστε όσο γίνεται συγκρατημένοι. Εχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για να διατηρείτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε τις συναναστροφές σας ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε σε μεγάλες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε τις περισσότερες από τις ανάγκες σας θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητείτε στη ζωή σας θα έρθει μέσα από τον έλεγχο των υψηλές προσδοκιών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να ανακαλύψετε πόσο ολοκληρωμένοι νιώθετε, μειώστε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα αν υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Νιώθετε ψυχικά έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ