Οι ήρωες της σειράς «Άγριες μέλισσες» χαλαρώνουν ανά την Ελλάδα πριν την έναρξη των γυρισμάτων


Τα σπίτια και τα καταστήματα στο Διαφάνι ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να υποδεχτούν τους ήρωες της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Το δημοφιλέστατο σίριαλ του ΑΝΤ1 θα αρχίσει εκ νέου τα γυρίσματα στις 24 Αυγούστου, γιατί οι οδηγίες από τους ιθύνοντες του σταθμού είναι σαφείς: μεγάλο στοκ επεισοδίων, διότι οι καιροί του Covid-19 που διανύουμε είναι απρόβλεπτοι. Μέχρι, λοιπόν, να εγκατασταθούν και πάλι στο… Diafani Resort -αφού περισσότερες ώρες θα βρίσκονται στο γύρισμα απ’ ό,τι στα σπίτια τους-, οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς παίρνουν καλοκαιρινές ανάσες ανά την Ελλάδα.

Πέρα από την τηλεοπτική Λενιώ Σταμίρη, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου, η οποία, όπως σας ενημερώσαμε στο χθεσινό φύλλο της «Espresso», βρέθηκε στη Μύκονο, όλοι οι άλλοι επέλεξαν λιγότερο κοσμικούς προορισμούς.

Η δεύτερη αδελφή Σταμίρη, μάλιστα, δηλαδή η Eλλη Τρίγγου, δεν αποκάλυψε καν τον προορισμό της, ενώ αντί για φωτογραφία της επέλεξε να αναρτήσει ένα βίντεο. Σε αυτό η τηλεοπτική Ασημίνα απεικονίζεται σκαρφαλωμένη πάνω σ’ ένα δέντρο, μέσα σε δάσος, να κάνει τη μαϊμού, με τους φίλους της να γελούν.

Η Δανάη Μιχαλάκη, από την άλλη μεριά, ως ερωτευμένο κορίτσι που είναι κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της, τον επίσης ηθοποιό και τραγουδιστή Γιώργο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρέθηκε αρχικά στη γενέτειρα της νεαρής πρωταγωνίστριας, τη Σύρο, ενώ αργότερα ταξίδεψε στην Κίμωλο, όπου έκανε κάμπινγκ. Από την Κίμωλο, μάλιστα, η τηλεοπτική Δρόσω πόσταρε μια φωτογραφία που την τράβηξε ο καλός της, την ώρα που τρώει μια λαδένια.

Ο κακός Μελέτης της επιτυχημένης σειράς, δηλαδή ο ταλαντούχος Γιώργος Γεροντιδάκης, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Αστυπάλαια, απ’ όπου μοιράζεται και φωτογραφίες του με μαγιό με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, τέλος, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στο Instagram, πήγε πρώτα στη Μονεμβασιά και πλέον συνεχίζει τις διακοπές του στη Μήλο. Κάπου ενδιάμεσα βρέθηκε και με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στις «Άγριες μέλισσες», κι έκαναν παρέα μια βουτιά.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ