Έκλεισε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Αττική μετά από κρούσμα κορωνοϊού – Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι

Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, μεγάλο σουπερ μάρκετ στην Αττική αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του μετά από κρούσμα κορωνοϊού!

Ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Lidl στο Περιστέρι επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 1 & Λεωφόρο Κηφισού, βρέθηκε θετικός στον ιό και η διοίκηση με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το κατάστημα θα κλείσει, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι θα μπουν σε καραντίνα. Η εταιρία αναφέρει ότι οι υπάλληλοι θα αντικατασταθούν όταν επαναλειτουργήσει το κατάστημα, καθώς δεν είναι γνωστό πόσο καιρό νοσούσε ο υπάλληλος, ενώ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της εταιρικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία η Lidl Ελλάς ενημερώνει:

Προσωρινή Αναστολή Λειτουργίας Καταστήματος λόγω COVID-19

Για τη Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Στα πλαίσια της απόλυτης διαφάνειας, σας ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος ενός από τους εργαζόμενους στο κατάστημα του Περιστερίου και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1 & Λεωφόρο Κηφισού, το κατάστημα έκλεισε κι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία και δόθηκε το πιστοποιητικό απολύμανσης ενώ πετάχτηκαν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα bake off και αντικαταστάθηκαν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ COVID-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος ενώ το κατάστημα θα ανοίξει σύντομα με νέο προσωπικό.

H Lidl Ελλάς διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών αλλά και της πιστοποίησης covid shield που έχει λάβει σε επίπεδο excellence και ελέγχεται συνεχώς.»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ