«Ας το πάρουμε σοβαρά!» Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τη Ρούλα Κορομηλά για τον κορωνοϊό

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό έστειλε προς πάσα κατεύθυνση η Ρούλα Κορομηλά.
«Ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μας και θα συνεχίσει προφανώς, διαταράσσοντας και διαβρώνοντας καθετί που μας κάνει κοινωνικούς. Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν’ αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας. Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί. Απαιτείται να προσέχουμε ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα -και δύσκολα, βεβαίως- που η ανατρεπτική ζωή μάς επιφυλάσσει. Αρκεί να είμαστε υγιείς», γράφει η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στο Instagram, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες, αλλά να βρούμε διόδους επαφής και επικοινωνίας μεταξύ μας, στηριζόμενοι σε αυτές τις άξιες, αλληλέγγυοι και όχι ανταγωνιστικοί!

Προβλήματα

«Ο ανθρωπισμός, η φροντίδα, η αλληλοϋποστήριξη και η κατανόηση θα δώσουν νόημα στις ζωές μας. Αισιοδοξία. Μείζονος σημασίας! Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες. Η ζωή μας εξαρτάται και από την κοινωνικότητα. Ας μην καταφεύγουμε σε “κάστινγκ” ανθρώπων μέσω διαδικτύου και όχι μόνο… Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας, έστω από μακριά και συγκρατημένα, με όσους ανθρώπους μάς ταιριάζουν και προάγουν… Ας μη βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε, υποθέτουμε, δεν μας αρέσει, εκτοξεύοντας άκομψους χαρακτηρισμούς σε συνανθρώπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα» συμβουλεύει στη συνέχεια η Κορομηλά, προτρέποντας να γίνουμε όλοι πιο επιεικείς, περιορίζοντας την κριτική μας διάθεση.

«Ας μπούμε στη θέση κάποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας» τονίζει σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια. «Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε. Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Άνθρωποι καθημερινά νοσούν, υποφέρουν και πεθαίνουν από τον ιό. Ας το δούμε σοβαρά. Προσωπικά, εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά, γιατί είναι ευφυέστατα και αντιλαμβάνονται τα πάντα και προσέχουν!» καταλήγει η Ρούλα στη μακροσκελή ανακοίνωσή της.

View this post on Instagram

Ο ιος εξακολουθεί να υπαρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανως , διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας καθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!Απαιτειται να προσέχουμε ακολουθωντας τα μέτρα προστασιαςγια να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαιως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιεις. Ωστόσο , οπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διοδους επαφης κ επικοινωνιας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτες τις αξιες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!Ο ανθρωπισμός, η φροντιδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωες μας. Αισιοδοξία . Μειζονος σημασιας! Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες . Η ζωή μας εξαρτάται κ απο την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μονο …Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω απο μακρυά και συγκρατημένα με οςους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν … Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρεςει , εκτοξευοντας ακομψους χαρακτηρισμους σε συνανθρωπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα . Ας δούμε κάποια πράγματα οπως ειναι κ όχι οπως εμεις θελουμε να ειναι, η πρεπει να ειναι …Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους. Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ολα … Ας μπούμε στη θεςη καποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανοηςη η στήριξη η προστασία απο καποιους, θεωρώ , πως ειναι , ήταν κ θα ειναι κομματάκι δύσκολο! Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταινε ,γ την κατασταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλα στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε αλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε.Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.Δεν ζουμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν απο τον ιο. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικα εμπιστεύομαι τα νέα παιδια γτ ειναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα παντα κ προσέχουν!

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

Πηγή: Espresso

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ