Διαγωνισμός: Κερδίστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τις Κυκλάδες!


Μπαίνουμε αισίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, του πιο… «ξεχωριστού» καλοκαιριού των τελευταίων ετών.

Οι διακοπές μας και η διοργάνωσή τους φέτος ήταν μια πραγματική πρόκληση, όμως πραγματικά βάζουμε τα δυνατά μας για να περάσουμε μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς, να χορτάσουμε βόλτες, δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα και στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας αυτό το «ιδιόμορφο» καλοκαίρι, όσο περισσότερο μπορούμε. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας και πως ακόμα και ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ιδανικός μήνας διακοπών, αν αποφασίσουμε να τις οργανώσουμε «εδώ και τώρα»!

Η διοργάνωση των διακοπών μας άλλωστε είναι ένας… ευχάριστος «πονοκέφαλος», που μας γεμίζει ανυπομονησία για τη στιγμή της αναχώρησης, που το πλοίο θα σαλπάρει για το νησί! Σε περίπτωση, λοιπόν, που ανήκετε στη συγκεκριμένη κατηγορία παραθεριστών και τα σχέδιά ας για τις επικείμενες διακοπές είναι ακόμη στον «αέρα», αλλά και στην περίπτωση που απλώς δεν χορτάσατε και θέλετε κι άλλες λίγες ημέρες διακοπών, τότε πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που διοργανώνει η Let’s Ferry!

Διαγωνισμός Let’s Ferry και… φύγαμε!

Η βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που περιλαμβάνει αμέτρητους προορισμούς και όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα, μαζί με το αυτοκίνητο, για κάποιο από τα παραμυθένια νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Αμοργό, την Άνδρο, την Ανάφη, τη Δονούσα, την Ηρακλειά, τη Σαντορίνη, τη Θηρασιά, την Ίο, την Κέα, την Κίμωλο, τα Κουφονήσια, την Κύθνο, τη Μήλο, τη Σέριφο, τη Σίκινο, τη Σίφνο, τη Σύρο, τη Σχοινούσα, τη Φολέγανδρο, την Τήνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη, 19 Αυγούστου έως και την Τρίτη, 25 Αυγούστου, ενώ εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, είναι να συμπλήρωσε τα προσωπικά σας στοιχεία, στη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω. Ποιος ξέρει; Ίσως να είστε ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των φετινών καλοκαιρινών διακοπών ή των επόμενων, αφού εφόσον κερδίσετε, έχετε το περιθώριο να εξαργυρώσετε το δώρο σας, ακόμη και έναν χρόνο μετά από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση

Εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα

Με άλλα λόγια, ακόμη και αν μόλις επιστρέψατε ξεκούραστοι από τις διακοπές σας, η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι η ιδανική αφορμή για να αρχίσετε να προγραμματίζετε την επόμενη επίσκεψή σας, σε κάποιο από τα διάσημα σε όλο τον κόσμο νησιά των Κυκλάδων. Άλλωστε, χάρη στην παρουσία της online πλατφόρμας Let’s Ferry από το 2015, η οργάνωση των θαλάσσιών ταξιδιών μας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη. Πλέον, αρκούν μόλις τρία βήματα και ελάχιστα «κλικ» για την εύρεση των δρομολογίων που μας ενδιαφέρουν, ενώ μας δίνεται η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και ο συνδυασμός διαφορετικών εταιρειών.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως ενόσω εμείς πραγματοποιούμε την αναζήτησή μας, τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στην οθόνη μας είναι real time και τα στοιχεία της κράτησής μας αναγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια, οπότε δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί κάποια «κρυφή» χρέωση ή παρερμηνεία.
Μην χάνετε, λοιπόν χρόνο! Συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάει η παρακάτω φόρμα και εξασφαλίστε τη μεταφορά σας για ένα από τα επόμενα ταξίδια σας στην «καρδιά» του Αιγαίου!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ