Το τρυφερό μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου για τη μητέρα του που «έφυγε» πριν από 26 χρόνια


Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου προς τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 26 χρόνια. Όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο δημιουργός της σειράς «8 λέξεις», η μητέρα του πέθανε όταν εκείνος ήταν μικρός και η εφηβεία του υπήρξε δύσκολη, καθώς θεώρησε τον πατέρα του υπεύθυνο για τον θάνατό της, αφού εκείνος της μετέδωσε τον ιό του AIDS.

«Η μεγάλη στροφή στη ρότα της ζωής μου έγινε γύρω στα 10. Ένιωθα ότι ”φεύγει” η μαμά και μου αφήνει μια ευθύνη. Στα 13 μου ήθελα να φύγω από το σπίτι. Ήμουν και στα μαχαίρια με τον πατέρα μου για ένα μεγάλο διάστημα. Τότε ήταν που έκανα την επανάστασή μου. Του πήγαινα κόντρα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για ό,τι μας συνέβαινε. Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι… Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρησα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος» έχει πει στο παρελθόν.

Χθες, που συμπληρώθηκαν 26 χρόνια τον θάνατο της μητέρας του, ο Ανδρέας «ράγισε» καρδιές δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα νιάτα της και ακόμα μία με την ίδια και τα μέλη της οικογένειας όταν πλησίαζε το τέλος της, θέλοντας έτσι να της… δείξει εκεί ψηλά που βρίσκεται ότι είναι όλοι μαζί κι αγαπημένοι. «18/8/94… 26 χρόνια σήμερα… Είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι, έτσι όπως μας ήθελες… Μας λείπεις μάνα!» έγραψε.

Δείτε επίσης: Το αισθησιακό «κλικ» της Κόνι Μεταξά με τον πολίστα της καρδιάς της

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ