Κρήτη: Εκσφενδονίστηκε μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο! Το κράνος του έσωσε τη ζωή (video)

Το κράνος σώζει ζωές, όπως επιβεβαιώνεται και από ένα συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο ατύχημα μιας μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου, στη Σητεία της Κρήτης. Το τροχαίο καταγράφηκε από κάμερα, και φαίνεται η σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, σε τροχιά 10 μέτρων.

Ο μοτοσυκλετιστής σώθηκε από θαύμα γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο facebook, με τη σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! Τον έσωσε το κράνος. Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων…Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο. Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία. Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !! Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !! Γιάννης Δασκαλάκης

Gepostet von Γιάννης Δασκαλάκης am Dienstag, 18. August 2020

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του, ο αυτόπτης μάρτυρας, κοινοποίησε το βίντεο, για να παροτρύνει τους οδηγούς μοτοσυκλέτας να φοράνε κράνος προδιαγραφών δένοντας σφιχτά τους ιμάντες του.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ