Η Μπέσσυ Αργυράκη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα


Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της, ενώ παράλληλα της ζήτησε και δημοσίως συγγνώμη, από την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η αγαπημένη τραγουδίστρια και μίλησε για την σχέση με τα παιδιά της, η οποία είναι σχέση αγάπης παρά τις «κόντρες» και τις διαφορές τους.

«Με τον γιο μου τσακωνόμαστε συνέχεια, έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Με την Εβελίνα, εκτός από γυναίκες που έχουμε πολλά κοινά, είμαστε και καλλιτέχνιδες και έχουμε πολλά να πούμε και τα πάμε πιο καλά, ενώ με το γιο μου έχουμε διαφορές.»

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε για την ανάρτηση που έκανε η κόρη της, στην οποία ανέφερε πως ίσως έφαγε γεμιστά με γυαλιά μέσα:

«Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φάγαμε κατά λάθος γυαλί και να αποχαιρετησουμε τον μάταιο τούτο κόσμο.
Αυτή είναι μια αποχαιρετιστήρια οικογενειακή φωτογραφία.
Αν δεν ξανανεβασουμε στόριζ πάρτε την αστυνομία και κατηγορήστε τη μαμά μου γιατί αυτή μας έδωσε τα γεμιστά με το γυαλί», γράφει η Εβελίνα στη δημοσίευσή της στη φωτογραφία που ποζάρει δίπλα στον σύντροφό της και το σκύλο τους.

Η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε πως «Συμβαίνουν αυτά. Με στεναχώρησε με την ανάρτησή της, αλλά θέλω να της ζητήσω δημοσίως συγγνώμη.»

Η γνωστή τραγουδίστρια, περήφανα μίλησε για τις προτάσεις και ανακοίνωσε την νέα συνεργασία της Εβελίνας με την Ναταλία Γερμανού.

«Είχε αρκετές προτάσεις για τον χειμώνα, αλλά με ενημέρωσε ότι θα είναι με τη Ναταλία Γερμανού.»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ