«Διαφιλονικούμενα» τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου για τη Μέρκελ!

Η Γερμανία συνεχίζει το βρώμικο παιχνίδι της εις βάρος του ελληνισμού. Παρουσία μάλιστα του έλληνα πρωθυπουργού!

Ακόμα και στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών που είχε ως κύριο θέμα την Λευκορωσία, η κυρία Μέρκελ δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει πως ακριβώς εννοεί η Γερμανία την «αλληλεγγύη» στις ευρωπαϊκές χώρες. Σε μία αποστροφή της για την ανατολική Μεσόγειο, αφού χαρακτήρισε την κατάσταση άκρως επικίνδυνη, χαρακτήρισε διαφιλονικούμενα τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου! Και ζήτησε φυσικά «επανέναρξη του διαλόγου», εννοώντας φυσικά τον διμερή, πραξικοπηματικό και ενάντια σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου διάλογο που εννοεί.

Είπε συγκεκριμένα: «Η Γερμανία τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του διαλόγου για τα διαφιλονικούμενα ζητήματα της οριοθέτησης των θαλασσίων συνόρων»!

Προσέξτε, η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα έπρεπε να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι τρίτων, ειδικά αυτών που τα επιβουλεύονται, «γκριζάρει» η ίδια την ευρωπαΐκή εθνική κυριαρχία!

Διότι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες που και η ίδια έχει υπογράψει, τα σύνορα Ελλάδας και Κύπρου, είναι και σύνορα της Ευρώπης! Κάθε αμφισβήτηση τους, συνιστά αμφισβήτηση των συνόρων και της κυριαρχίας της ίδιας της Ευρώπης. Και έρχεται η επικεφαλής της ισχυρότερης χώρας της Ευρωπαΐκής Ένωσης για να αμφισβητήσει την ευρωπαΐκή κυριαρχία.

Ευρωπαίοι λοιπόν όταν είναι να εισπράξουμε, «Γερμανοί», όταν είναι να στηρίξουμε.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ