Ο Πορτογάλος χαφ της Νότιγχαμ αρέσει στον Μαρτίνς! Ο Χολέμπας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό


Μετά τη συμφωνία με Ραφίνια και Χολέμπας, ο Ολυμπιακός «τρέχει» το θέμα της απόκτησης ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι ψηλά στη λίστα, ενώ προετοιμάζει και την προσθήκη ενός χαφ υψηλού επιπέδου.

Μάλιστα, χθες ακούστηκε το όνομα του Πορτογάλου Πεπέ της Γκιμαράες, ενός 23χρονου αμυντικού μέσου ο οποίος διαθέτει στοιχεία που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς. Η τιμή του, ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από την πατρίδα του, «ξεφεύγει», καθώς κυμαίνεται μεταξύ 5-6 εκατ. ευρώ, άρα οι πιθανότητες να προχωρήσει η ιστορία, τουλάχιστον στην παρούσα φάση και χωρίς να υπάρχει άμεση ανάγκη, δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας άλλος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος φέρεται ότι έχει προκριθεί στα «θέλω» του 50χρονου κόουτς των «ερυθρολεύκων» και μπορεί να αποκτηθεί σαφώς πιο εύκολα, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας. Πρόκειται για τον 27χρονο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος φέτος έπαιξε συνολικά σε 44 ματς με συγκομιδή 3 γκολ και 6 ασίστ. Παίζει και στις τρεις θέσεις του άξονα (6, 8 και 10), αλλά και ως αριστερός χαφ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο 36χρονος αριστερός μπακ πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Έτσι, έπειτα από έξι χρόνια, ο Χολέμπας θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 36χρονος αριστερός μπακ κρίθηκε ως η ιδανική λύση για να καλυφθεί το κενό του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μετακόμισε στη Λίβερπουλ.

Τέλος, το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον Σάββα Θεοδωρίδη αύριο το μεσημέρι (13.00) συγγενείς και φίλοι. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη με περιορισμένο αριθμό ατόμων, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Ο επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε επίσης: Εγκωμιαστικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για τον Κώστα Τσιμίκα

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ