Κωτσόβολος: Προσφορές για μαθητές με μοναδικά προνόμια


 «Μπαμπά, μαμά μεγάλωσα, θέλω laptop» με μία μοναδική συνεργασία από τον Κωτσόβολο και τα ΜΑΧ Stores.

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά! Οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν τον εξοπλισμό του μαθητικού γραφείου και οι αγορές από τον Κωτσόβολο προσφέρουν επιπλέον παροχές για τη φθινοπωρινή εκκίνηση.

«Mαμά και μπαμπά μεγάλωσα, θέλω laptop» λένε οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας που ετοιμάζονται για το σχολείο και ο Κωτσόβολος βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών και των γονιών τους με μία μοναδική προσφορά. Με κάθε αγορά laptops, desktops, εκτυπωτές, περιφερειακές συσκευές υπολογιστών, μελάνια, toner και χαρτί εκτύπωσης, καρέκλες γραφείου και γραφεία, ο Κωτσόβολος προσφέρει τα σχολικά τους είδη και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα, με αγορές των παραπάνω ειδών από τα καταστήματα Κωτσόβολος, άνω των €299, προσφέρεται δωροεπιταγή αξίας €30 για αγορές στα ΜΑΧ Stores. Η ενέργεια ισχύει από 20/08/2020 έως 20/9/2020. Η χρήση των δωροεπιταγών γίνεται σε όλα τα καταστήματα ΜΑΧ Stores, το ηλεκτρονικό κατάστημα maxstores.gr και το κέντρο τηλεφωνικών παραγγελιών (2102832954) έως τις 31/10/2020. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιούν αγορές €89 και άνω από τα καταστήματα MAX Stores μέχρι τις 10/09/2020 θα λαμβάνουν δωροεπιταγή αξίας €20 για αγορές άνω των €49 στα καταστήματα Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) με δυνατότητα αξιοποίησης έως τις 31/10/2020 (για όρους και προϋποθέσεις: https://www.maxstores.gr/i-etaireia-mas/nea-anakoinoseis/).

Εκτός από μία μεγάλη γκάμα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και προϊόντα τεχνολογίας για όλα τα γούστα, μπορεί κανείς να βρει γραφεία και καρέκλες γραφείου σε πλούσια σχέδια και χρώματα, τόσο για τις ανάγκες του διαβάσματος, όσο και για τις ξέγνοιαστες στιγμές του gaming.

Τα παιδιά μεγάλωσαν και οι ανάγκες τους απαιτούν όλο και περισσότερα. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos,gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.600 ανθρώπων μας. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 69 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 950 καταστήματα, 16 websites, 39.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ