Καθηλωτικές οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»: Οι αδελφές Σταμίρη χωρίζονται για πρώτη φορά


Οι «Άγριες μέλισσες» επιστρέφουν σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και οι εξελίξεις αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ήδη τα τρία πρώτα τρέιλερ του νέου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, που ξεκίνησαν να προβάλλονται, δίνουν στους τηλεθεατές μια ιδέα του τι πρόκειται να επακολουθήσει στην ιστορία των τριών αδελφών Σταμίρη, της Ελένης (Μαρία Κίτσου), της Ασημίνας (Ελλη Τρίγγου) και της Δρόσως (Δανάη Μιχαλάκη), οι οποίες χωρίζονται για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Ελένη να παραπέμπεται σε δίκη για φόνο πρώτου βαθμού και να αντιμετωπίζει ένα εξαγριωμένο πλήθος που τη φωνάζει «φόνισσα» και επιχειρεί να τη λιντσάρει.

Στο δεύτερο τρέιλερ, η Ασημίνα ακούει τον μικρό Σέργιο Σεβαστό να κλαίει και αναρωτιέται αν έκανε το σωστό να δεχτεί να μεγαλώσει για δικό της το παιδί του άντρα της Νικηφόρου (Αναστάσης Ροϊλός) και της αδελφής της.

Στο τρίτο τρέιλερ βλέπουμε τη Δρόσω φορτωμένη με μια βαλίτσα να το σκάει από το Διαφάνι. «Αφήστε με να φύγω και δεν θα κάνω καμία κουταμάρα. Το υπόσχομαι. Πόσες ακόμη να κάνω στη ζωή μου;» λέει.

Δείτε επίσης: My Style Rocks με άρωμα σκληρού reality – Γνωρίστε τις καινούργιες παίκτριες (video)

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το σενάριο που γράφει πυρετωδώς η Μελίνα Τσαμπάνη, οι τρεις αδελφές θα κάνουν μια τελευταία αγκαλιά προτού φυλακιστεί η Ελένη και μετά θα σκορπίσουν.

Η πρώτη μπαίνει στη φυλακή, η δεύτερη βιώνει τη δική της φυλακή στο σπίτι των Σεβαστών και η τρίτη το σκάει στην Αθήνα για να γλιτώσει από τη φυλακή του χωριού της. Στη φυλακή η Ελένη γνωρίζει τον διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο οποίος την προστατεύει από τις κακοτοπιές, αλλά μοιάζει κάτι να θέλει από εκείνη.

Η Δρόσω, από την άλλη μεριά, μόλις φτάνει στην πρωτεύουσα γνωρίζει κι εκείνη έναν άντρα, ο οποίος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Είναι όμως αυτός που φαίνεται; Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθούν αντίστοιχα τους δύο ρόλους των νέων αντρών που μπαίνουν στο σίριαλ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ