Κρεμόταν από το μπαλκόνι 6χρονο παιδί στο Βόλο – Σώθηκε από «θαύμα»!


Από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στον Βόλο κρεμόταν ένα μικρό αγοράκι! Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί και αναστάτωσε ολόκληρη τη γειτονιά.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το μικρό παιδί που ήταν μόνο του στο σπίτι με κλειδωμένη την πόρτα, βρέθηκε σε αυτή τη θέση από απροσεξία και έκλαιγε δυνατά, φωνάζοντας σε βοήθεια.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, που έκαναν αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία μαζί με όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασε στην οδό Αναλήψεως για να κάνει τον απεγκλωβισμό.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες τα κάγκελα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και το γεγονός ότι άντεξαν το βάρος του 6χρονου μάλλον θεωρείται… «θαύμα»!

Ο πακιστανικής καταγωγής πατέρας του, ο οποίος έχει πάρει διαζύγιο από τη μητέρα, είχε την επιμέλεια του παιδιού από 13 Αυγούστου και για 20 ημέρες με δικαστική απόφαση.

Στην αρχή, ο πατέρας του παιδιού, ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στον φούρνο για να του αγοράσει τυρόπιτα, ενώ στη συνέχεια ότι έλειψε για 15 λεπτά σε δουλειά.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ