Απεβίωσε 52χρονος από κορωνοϊό χωρίς υποκείμενα νοσήματα


Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών σήμερα στους 238 αφού την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 52χρονος άντρας από την Καβάλα και μία 85χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ανησυχία στην τοπική κοινότητα της Καβάλας έχει προκληθεί από τον χαμό του 52χρονου άντρας ο οποίος εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν από τις 26 Ιουλίου στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δυστυχώς όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε σήμερα στις 08:40 το πρωί.

Ο 52χρονος άντρας δεν παρουσίαζε υποκείμενα νοσήματα. Το γεγονός αυτό είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς και γι αυτό τον λόγο ενημερώθηκε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Τη μάχη με τη ζωή όμως έχασε σήμερα στις 10:00 π.μ. και η 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Η άτυχη γυναίκα έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ