Αναβλήθηκε πρεμιέρα εκπομπής στην ΕΡΤ λόγω κρούσματος κορωνοϊου!

Την προσεχή Δευτέρα ήταν να ξεκινήσει ξανά η μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 με τη Νάντια Κοντογεώργη. Ωστόσο η πρεμιέρα αναβάλλεται καθώς ένα μέλος της ομάδας της εκπομπής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ ο ασθενής «είναι ασυμπτωματικός, δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, κι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι ο ιός μεταδόθηκε σε νησί του Αιγαίου, όπου έκανε πρόσφατα διακοπές.»

Η ΕΡΤ, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του «φλΕΡΤ», προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ήδη, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον ασθενή υποβάλλονται σε τεστ – πολλά από τα οποία έχουν βγει αρνητικά – και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί. Στη διάρκεια των επόμενων ημερών -και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ- θα γίνει σε όλους και δεύτερο τεστ, προκειμένου να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια, για τους ίδιους και το προσωπικό της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ προέβησαν, όπως άλλωστε καθημερινά πράττουν, σε απολύμανση όλων των κτηρίων της εταιρείας.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, λειτουργούν ήδη όλα τα κτήρια της ΕΡΤ, μαζί με τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχει καταστεί αυστηρά υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ