Κορονοϊός – Μύκονος: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό των 400 καλεσμένων του πάρτι-«βόμβα»


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το πάρτι-«βόμβα» στη Μύκονο σε βίλα όπου ανάμεσα στους 400 και πλέον συμμετέχοντες βρέθηκαν και δύο άτομα τα οποία ήταν θετικά στον κορονοϊό, το γνώριζαν, έσπασαν την καραντίνα και πήγαν να γλεντήσουν.

Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, επέστρεψαν σε καθεστώς καραντίνας ενώ ο ιδιοκτήτης της βίλας σήμερα αναμένεται να ενώπιον του εισαγγελέα της Σύρου.

Ο διαχειριστής της βίλας στη Μύκονο όπου διοργανώθηκε το ξέφρενο πάρτι-«βόμβα» των 400ων ατόμων, κατηγορείται για κακούργημα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 ετών. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του ισχυρίζεται ότι η βίλα είχε ενοικιαστεί σε τρίτο άτομο το οποίο και έκανε το πάρτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη με drones.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πριβέ πάρτι στις πολυτελείς βίλες στο νησί των ανέμων διοργανώνονται διαδικτυακά και τα βίντεο που «ανεβαίνουν» στα social media προδίδουν τα όσα έχουν συμβεί. Και συνήθως, όπως στο συγκεκριμένο ξέφρενο ξενύχτι, η τοποθεσία πρέπει να είναι μακριά από «βλέμματα» που μπορεί να τους «καρφώσουν».

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό των καλεσμένων

Οι αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν όλους όσους συμμετείχαν στο ιδιωτικό πάρτι και αψήφησαν τις οδηγίες για την αποφυγή της διασποράς του φονικού ιού.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι των αλλοδαπών που το είχε «σκάσει» από το ξενοδοχείο αναφοράς για να πάει στο πάρτι, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας, αφέθηκε ελεύθερο, επέστρεψαν και οι δύο στο κατάλυμα, αλλά τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα.

Πάντως για τους κατοίκους του νησιού, τα ιδιωτικά πάρτι εν μέσω πανδημίας, δεν φαίνεται να τους εκπλήσσουν.

Οι έλεγχοι πάντως, στο νησί της Μυκόνου αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να αποφευχθεί νέος «πονοκέφαλος» διασποράς του κορονοϊού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ