«Νοκ άουτ» λόγω κορωνοϊού σε μετανάστες που περιέθαλψαν, 20 γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου!


Απρόσμενες εξελίξεις είχε για το Νοσοκομείο Διδυμότειχου ένα τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Δαδιάς, που στοίχισε την ζωή σε έναν παράνομο μετανάστη και τον τραυματισμό άλλων επτά. Δύο εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση και υπεβλήθησαν σε χειρουργικές επεμβάσεις, κάνοντας ταυτόχρονα και τεστ κορωνοϊού (σε όλους), όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, τα αποτελέσματα της Παρασκευής έδειξαν ότι πέντε από τους επτά τραυματίες είναι θετικοί στον κορωνοϊό!

Αυτόματα τέθηκαν σε καραντίνα μέχρι την Τετάρτη συνολικά 10 γιατροί που ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Ανάμεσά τους ο διευθυντής της χειρουργικής και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Βασίλης Γαλάνης, χειρουργοί, ο αναισθησιολόγος και άλλοι γιατροί.

Επίσης τέθηκαν σε καραντίνα περίπου 10 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες από τη βραδινή και την πρωινή βάρδια, που ήρθαν σε επαφή με τους τραυματίες.

Όλοι παραμένουν σε καραντίνα σπίτια τους και την προσεχή Τετάρτη θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, ή θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ