Μια ζωή ταλαιπωρία: Κλειστά εκδοτήρια στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα, εν μέσω επιστροφής αδειούχων!


«Ελαφρύ» μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου, καθώς ξεκίνησε, ως φαίνεται, η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη παρατηρείται αναμονή περίπου ενός τετάρτου στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στα διόδια της Ελευσίνας, με την κίνηση στη διάρκεια της ημέρας να αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω του μεγάλου κύματος επιστροφής των «τελευταίων» αδειούχων.

Την ίδια στιγμή, στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα στο Ρουπάκι, τα μισά εκδοτήρια είναι κλειστά, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να υφίστανται αναμονή μισής ώρας!

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο λιμάνι του Πειραιά

Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται επί ποδός στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και διενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες, καθώς μέσα στην ημέρα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν από τα νησιά 20 πλοία, τα οποία θα είναι με πληρότητα 85% (κατά μέσο 1.000 επιβάτες ανά πλοίο).

Για τους αφιχθέντες, εξάλλου, υπάρχει ισχυρή σύσταση, όταν επιστρέψουν να φορούν μάσκα για πολύ καιρό και να τηρήσουν και κάποια μορφή καραντίνας.

(φωτό αρχείου)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ