Τρόμος στη Μύκονο για τον Νέλλο Κανελλόπουλο και τη σύζυγό του! Επίθεση με μαχαίρι από μαφιόζους


Τρόμος στη Μύκονο για τον βιομήχανο Νέλλο Κανελλόπουλο και τη σύζυγό του Λη, οι οποίοι έπεσαν θύματα της διαβόητης «μαφίας των ρολογιών», που λυμαίνεται τα τελευταία χρόνια τον κοσμοπολίτικο προορισμό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο «Mister Τιτάν» και η σύζυγός του, που αυτήν την περίοδο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, το απόγευμα της Παρασκευής μπήκαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας (Starbucks) στη θέση Δραφάκι (περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση από τη Μικρή Βενετία), προκειμένου να αγοράσουν καφέ.

Η Λη Κανελλοπούλου κατευθύνθηκε προς το ταμείο για να κάνει την παραγγελία της, με τον σύζυγό της να περιμένει κοντά στην είσοδο του καταστήματος. Εκείνη τη στιγμή, και μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων, δύο άντρες που φορούσαν προστατευτική μάσκα κατά του κορωνοϊού πλησίασαν την ανυποψίαστη Λη και με την απειλή μαχαιριών άρπαξαν το χέρι της, με σκοπό να της βουτήξουν το αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ ρολόι που φορούσε.

Αντιστάθηκε
Εκείνη, παρά την ταραχή της, προσπάθησε να αντισταθεί, όμως οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν αιφνιδιάστηκαν από το γεγονός ότι η πασίγνωστη κυρία της κοσμικής Αθήνας προέβαλε αντίσταση! Της τράβηξαν με μανία το ρολόι-κόσμημα από τον καρπό του χεριού της και έγιναν καπνός.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην «Espresso» ότι όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ η μανία των δύο κακοποιών ήταν τέτοια, που στην προσπάθειά τους να αρπάξουν το πολύτιμο και πανάκριβο ρολόι, τραυμάτισαν την άτυχη Λη Κανελλοπούλου, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του κοσμοπολίτικου νησιού, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. «Θα της ξερίζωναν και το χέρι αν χρειαζόταν» ήταν η φράση του ανθρώπου που είδε το πρωτοφανούς βιαιότητας περιστατικό εις βάρος του κοσμικού ζευγαριού να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, λέγοντας πως ο γνωστός βιομήχανος προσπάθησε να ακολουθήσει τους δράστες έξω από το κατάστημα.

Εκεί όμως τους περίμενε ο συνεργός τους πάνω σε δίκυκλο με αναμμένη τη μηχανή, με αποτέλεσμα οι αδίστακτοι ληστές να γίνουν καπνός.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», το κοσμικό ζευγάρι έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο Α.Τ. Μυκόνου και η Αστυνομία το διερευνά για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αυτόπτες μάρτυρες της βίαιης επίθεσης και ληστείας εις βάρος του ζεύγους φέρεται ότι έχουν προσφέρει σοβαρό και αξιοποιήσιμο υλικό στις Αρχές.

Σκληροί κακοποιοί
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της «μαφίας των ρολογιών» έχουν κάνει αισθητή τα τελευταία τρία χρόνια την παρουσία τους στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της, κυρίως Ιταλοί, σκληροί Ναπολιτάνοι, σουλατσάρουν στα Ματογιάννια, σε σημεία έξω από τη Χώρα αλλά και στις κοσμικές παραλίες του νησιού.

Εκεί εντοπίζουν τον «στόχο» τους, που συνήθως είναι Άραβες αλλά και Έλληνες κροίσοι. Στη συνέχεια τους παρακολουθούν διακριτικά και μόλις βεβαιωθούν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο εφορμούν και με την απειλή όπλων (συνήθως μαχαιριών) σε χρόνο dt βουτάνε τα πανάκριβα αξεσουάρ από τους ιδιοκτήτες τους, όπως ακριβώς έγινε και το απόγευμα της Παρασκευής με το ζεύγος Κανελλοπούλου.

Από εκεί και μετά τα μέλη της σπείρας των μαφιόζων φροντίζουν να «φυγαδεύσουν» τα κλοπιμαία από το κοσμοπολίτικο νησί, με συνεργό τους ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του αεροπορικό εισιτήριο με την επόμενη πτήση για Ιταλία, μεταφέροντας μαζί τον «θησαυρό»!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ