Ο Διονύσης Αλέρτας δεν πρόλαβε να χωρίσει και… ξανά ερωτεύτηκε!


Φύγε εσύ, έλα εσύ

Reality θα μπορούσε εύκολα να κάνει τη ζωή του ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, που μετά το «σίριαλ» lovestory – χωρισμός – επανασύνδεση – χωρισμός από την εκρηκτική Εβίτα Μπέκα, φαίνεται ότι βρήκε νέο έρωτα στη ζωή του.

Μια ανάρτηση του ζαχαροπλάστη με τα πολλά τατουάζ, που έκανε τις γυναίκες να τον… ζαχαρώνουν χάρη στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ήταν ικανή να ανάψει φωτιές:

Ο Αλέρτας ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με εντυπωσιακή ξανθιά (οι δυο τους κοιτούσαν ο ένας τον άλλον μέσα στα μάτια) και από κάτω έγραψε: «Τι είναι ευτυχία..; Απλά να περνάς όμορφα χωρίς δεύτερες σκέψεις αν όντως είσαι ευτυχισμένος».

Σύμφωνα με τη «Real life», η ξανθιά «πρωταγωνίστρια» της φωτογραφίας είναι δασκάλα και ονομάζεται Νάγια Φωτοπούλου. Το φρέσκο ζευγάρι πραγματοποίησε μια μίνι απόδραση στην Πελοπόννησο την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και χαλάρωσε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πελοποννήσου.

Το αξιοσημείωτο είναι πως Αλέρτας – Φωτοπούλου γνωρίζονται χρόνια, μια και είναι φίλοι, όμως κατά πώς φαίνεται πλέον ο έρωτας τους χτύπησε κατακέφαλα. Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη σχέση του pastry chef με την Μπέκα ήταν θυελλώδης. Ξεκίνησε να απασχολεί τα media το 2018 όταν έγινε γνωστό ότι τα έχουν. Τον Φεβρουάριο του 2020 έγινε γνωστό πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους, τα βρήκανε ξανά για λίγο, αλλά επήλθε ο οριστικός χωρισμός.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ