Μαγκουάιρ: Κανονικά η δίκη – Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής


Μπορεί ο αγγλικός Τύπος να έκανε λόγο για αναβολή, ωστόσο η δίκη διεξάγεται κανονικά.

Ο Guardian έκανε λόγο το πρωί για αναβολή της δίκης του Χάρι Μαγκουάιρ στην Σύρο, μετά το επεισόδιο που είχε στη Μύκονο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι η διαδικασία προχωράει κανονικά.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως θα παρθεί αναβολή λόγω κορονοϊού, ωστόσο δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Όμως, ο συνήγορος του Μαγκουάιρ, Αλέξης Αναγνωστάκης ζήτησε όντως αναβολή έχοντας ως επιχείρημα πως έλαβε αφενός την δικογραφία μόλις δυο ώρες πριν την διαδικασία ενώ αφετέρου δεν είχε συνομιλήσει με τον εντολέα του.

Η έδρα απέρριψε το αίτημα και έτσι η δίκη συνεχίζεται κανονικά.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει από χθες στην Αγγλία και αναμένει τις εξελίξεις.

Αλβανός «γκάνγκστερ» επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδερφή του

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα φέρονται να ξεκίνησαν από μία παρέα Αλβανών, οι οποίοι πλησίασαν τη αδελφή του ποδοσφαιριστή καταλήγοντας να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν κατά την επιστροφή της αδερφής του Χάρι Μαγκουάιρ, στην Αγγλία, ο άσος της Μάντσεστερ κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, δήλωσε ότι το επεισόδιο ξυλοδαρμού προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε η αδερφή του σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Η 20χρονη βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ.

Η φιλονικία με την παρέα των Αλβανών στο κλαμπ της Μυκόνου, ήταν εκείνη που ώθησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο για την επίθεση στην αδερφή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ