Κορονοϊός: Εντατικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη


Κορονοϊός: Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της πανδημίας.

Σε γενικές γραμμές, οι Θεσσαλονικείς τηρούν τα μέτρα προστασίας, αν και οι συνθήκες συνωστισμού που επικρατούν στα μέσα μεταφοράς υπονομεύουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Άνδρες από την ομάδα «Ζήτα» και «Πάνθηρες» πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε σημεία που υπάρχει συνωστισμός στην συμπρωτεύουσα.

Στις στάσεις των λεωφορείων οι άνδρες της αστυνομίας κάνουν συνεχώς συστάσεις στον κόσμο να φορούν μάσκες και να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Επιπλέον μπαίνουν μέσα στα λεωφορεία και δεν διστάζουν να κόψουν πρόστιμα στους απείθαρχους.

Με τη Θεσσαλονίκη να καταγράφει καθημερινά δεκάδες κρούσματα, οι έλεγχοι σε εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, φούρνους, είναι σαρωτικοί. Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποίησε ελέγχους σε καφέ, εμπορικά καταστήματα και χώρους ομορφιάς. Οι περισσότεροι πολίτες προσέχουν πλέον πολύ. Όχι όμως όλοι καθώς κάποιοι συνεχίζουν να πηγαίνουν στην λαϊκή χωρίς μάσκα.

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι και στα λεωφορεία, τα ταξί και τα ΚΤΕΛ της πόλης. Δυστυχώς δεν αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, καθώς η αναμονή στη στάση για κάποιες γραμμές είναι μεγάλη.

Το τελευταίο 24ωρο, επιβλήθηκαν 62 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των αποστάσεων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από MEGA

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ