Αλεξανδρούπολη: 36χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 14χρονης


Στιγμές τρόμου έζησε μια 14χρονη στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη Δευτέρα (24/8) καθώς λίγο έλειψε να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, στις 8 περίπου το βράδυ η ανήλικη κοπέλα η οποία περπατούσε σε δρόμο κοντά στην περιοχή των Γυμνασίων αντιλήφθηκε ότι κάποιος την ακολουθεί. Αμέσως άρχισε να επιταχύνει το βήμα της αλλά ο άγνωστος άνδρας ξεκίνησε να τρέχει και να την κυνηγάει κρατώντας ένα μαντήλι στο χέρι και φωνάζοντας την χυδαίες εκφράσεις.

Η 14χρονη κατέφυγε σε πυλωτή της περιοχής και άρχισε να χτυπάει θυροτηλέφωνα περιοίκων προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ο δράστης όμως την εντόπισε και την στιγμή που προσπάθησε να την πλησιάσει ένας περαστικός άκουσε την κοπέλα να ζητάει βοήθεια και έτρεξε αμέσως να την βοηθήσει.

Ο 36χρονος όταν είδε τον γείτονα τράπηκε σε φυγή. Σοκαρισμένη η ανήλικη κοπέλα πήγε μαζί με τους γονείς της στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε το γεγονός. Λίγη ώρα αργότερα ο 36χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ