Αυτό είναι το super εικονικό αγωνιστικό της Team Fordzilla


Το πρωτότυπο Team Fordzilla P1 αναμένεται να λάβει μέρος σε μελλοντικό ηλεκτρονικό παιχνίδι το 2021  

Του Γιάννη Σκουφή

Η Ford και η Team Fordzilla, η esports ομάδα της εταιρείας, αποκάλυψαν στη φετινή έκθεση gamescom το πρωτότυπο Team Fordzilla P1, στη διαδικασία σχεδίασης του οποίου συμμετείχαν οπαδοί του όλου εγχειρήματος με την ψήφο τους στο Twitter.

Οι οπαδοί -μετείχαν περίπου 225.000- αποφάσισαν για τη σχεδίαση του εσωτερικού και το σύστημα μετάδοσης, ενώ στη συνέχεια οι σχεδιαστές της Ford ετοίμασαν τις δικές τους προτάσεις.

Από τα δύο τελικά σχέδια επικράτησε αυτό του Arturo Ariño, που απέσπασε το 83,8% των ψήφων και είναι εμπνευσμένο από το Ford GT. Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί μοναδικά στοιχεία όπως η τεχνολογία μορφοποίησης του αμαξώματος που προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης δύο εκδόσεων –μία με επιμηκυμένο πίσω μέρος, προκειμένου να είναι σταθερό στις γρήγορες ευθείες του Le Mans και μία με μικρότερο μήκος για πιο αργά σιρκουί όπως του Μονακό.

Η Ford άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με μια σημαντική εταιρεία προκειμένου να λανσάρει το Project P1 σε δημοφιλές αγωνιστικό παιχνίδι μέσα στο 2021, ενώ θα κατασκευάσει ένα μοντέλο κανονικών διαστάσεων του πρωτοτύπου Team Fordzilla P1 πριν το τέλος της χρονιάς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ