Κορονοϊός: Έκτακτο SMS του 112 στη Ζάκυνθο – «Να είστε σε επιφυλακή»


Τι αναφέρει το έκτακτο μήνυμα που εστάλη το απόγευμα του Σαββάτου σε μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό είναι σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου στην Ζάκυνθο και το 112 απέστειλε SMS σε όσους βρίσκονται στο νησί για να τους επιστήσει την προσοχή.

Το SMS αναφέρει:

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Ζάκυνθο. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς. Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας», σημειώνεται στο μήνυμα του 112 που παραπέμπει στον σύνδεσμο με τα έκτακτα μέτρα για το νησί που αποφασίστηκαν χθες. Οπως συνηθίζεται, το SMS είναι γραμμένο σε δύο γλώσσες, τα ελληνικά και τα αγγλικά.

Στο μεταξύ, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, αποφασίστηκαν τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα για τη Ζάκυνθο όπως και για τη Μυτιλήνη:

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ. – Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

Το μήνυμα του 112:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ