Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν άνδρα στην καρδιά – Δύο συλλήψεις

Ένα αλλοδαπός Ιρανικής καταγωγής και μια υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθησαν από τις Αρχές για την επίθεση που δέχτηκε ένας άνδρας όταν με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισαν στην καρδιά

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, όλα ξεκίνησαν προχτές, Σάββατο, όταν ο άνδρας είχε βγάλει για βόλτα τον σκύλο του και δέχτηκε την επίθεση από το ζευγάρι. Ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να τραυματίσει με ένα σίδερο στην καρδιά το θύμα.

Όπως αποδείχτηκε, λίγες ημέρες πριν, ο δράστης είχε ενοχλήσει στο δρόμο τη σύζυγο του θύματος με αποτέλεσμα όταν προχτές τον είδε ξαφνικά μπροστά του τού ζήτησε το λόγο για το περιστατικό που είχε συμβεί και ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην εντατική, εκτός κινδύνου, ενώ η σύζυγός του αναγνώρισε στο πρόσωπο το αλλοδαπού το άτομο που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες το επεισόδιο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρους τους από την ασφάλεια Αττικής.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ