Ανοιγμα σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Κεραμέως


Τέλος στην αγωνία μαθητών, γονιών και καθηγητών μπήκε το μεσημέρι της Τρίτης (01/07), καθώς η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε την ημερομηνία που ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων και φυσικά την ημερομηνία που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονιά παρουσιάζουν σε συνέντευξη Τύπου οι υπουργοί Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και την καθηγήτρια Παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Βάνα Παπαευαγγέλλου.

«Το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει προσλήψεις αναπληρωτών και προσωπικού νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τα βιβλία έφτασαν στα σχολεία εγκαίρως», τόνισε η υπουργός Παιδείας.

Τελικά, το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά θα χτυπήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, με την κ. Κεραμέως να ανακοινώνει δέσμη μέτρων για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ