Θεοδωρικάκος για μάσκα στα σχολεία: Σε 14 μέρες λύνουμε το θέμα – Είναι ρεκόρ ταχύτητας του κράτους


Άνοιγμα σχολείων: Σήμερα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υπάρχουν από την πρώτη μέρα οι μάσκες στα σχολεία, διαβεβαίωσε υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι σήμερα θα υπάρξουν οι προσωρινοί ανάδοχοι θα γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, και θα ακολουθήσει η ανακήρυξη των ανάδοχων.

«Μέσα σε 14 μέρες το κράτος λύνει το θέμα, μετά από υπόδειξη των ειδικών πρώτη φορά γίνεται αυτό. Πρόκειται για ρεκόρ ταχύτητας του ελληνικού κράτους» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι διατέθηκαν στην ΚΕΔΕ περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ για προμήθεια μασκών και υπογράμμισε ότι μέλημα όλων είναι η ασφάλεια των παιδιών.

«Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια των παιδιών, η μάσκα είναι το απόλυτο εργαλείο που προστατεύει στις δύσκολες ημέρες του κορoνοΐου, φροντίζουμε να διατεθεί δωρεάν για όλα τα παιδιά. Υπάρχει συνευθύνη της αυτοδιοίκησης, έχουμε εξηγήσει στους κυρίους της αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα και εκτιμώ ότι γίνονται τα πάντα», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ