Ρέθυμνο: Εφτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στους δήμους Μυλοποτάμου και Ανωγείων


Εφτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρεθύμνο κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές των δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών των φυτειών.

Οι εφτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε ορεινές και δασώδης περιοχές των παραπάνω δήμων, όπου καλλιεργούντο επιμελώς έχοντας ύψος έως 3,5 μέτρα. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 429 δενδρύλλια κάνναβης, με όλα τα δενδρύλλια στο στάδιο της ανάπτυξης. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκε και πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στους χώρους των φυτειών.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, καθώς και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ