Κορονοϊός: «Λουκέτο» στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης

Κορονοϊός: Πρόκειται για τον οίκο ανοχής «Pascha», που θυμίζει εμπορικό κέντρο, και το οποίο έπεσε θύμα του κορονοϊού, όπως επισημαίνει η γερμανική Deutsche Welle,

Ο κοροναϊός έχει φέρει τα πάνω – κάτω σε όλους τους τομείς της ζωής μας, με την πανδημία να επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους.

Χιλιάδες εταιρίες έχουν βάλει λουκέτο, ενώ άλλες βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας. Την ίδια στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βρεθεί άνεργοι.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι και ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, με έδρα την Κολωνία, ο οποίος χρεοκόπησε.

Πρόκειται για το πορνείο «Pascha», που θυμίζει εμπορικό κέντρο, και το οποίο έπεσε θύμα του φονικού ιού, όπως επισημαίνει η γερμανική Deutsche Welle.

Όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο πρόκειται για κτίριο έντεκα ορόφων, με 120 εργαζόμενες γυναίκες και πάνω από 100 μέλη προσωπικού. Άπαντες αναμένεται να μείνουν χωρίς δουλειά.

Μεταξύ των λόγων είναι ότι εν μέσω της πανδημίας, πολλοί πελάτες διστάζουν να περάσουν το κατώφλι του οίκου ανοχής με αποτέλεσμα το πορνείο να χρεοκοπήσει.

Ο εν λόγω οίκος ανοχής, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου του 1972. Μέσα διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, μπουτίκ, πλυντήριο, σολάριουμ, μπιστρό, ενώ… εκδίδει την δική του εφημερίδα.

«Βρισκόμαστε στο τέλος» δήλωσε ο διευθυντής, Armin Lobscheid, σε τοπική εφημερίδα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here