Σάλος στις ΗΠΑ: Καθηγήτρια υποδυόταν την μαύρη για χρόνια


H καθηγήτρια χρησιμοποιούσε το όνομα Τζέσικα λα Μπομπαλέρα στους κύκλους των ακτιβιστών στους οποίους δραστηριοποιούταν.

Μια απίστευτη ιστορία έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ καθώς διάσημη καθηγήτριαςαφροαμερικανικής ιστορίας στο πανεπιστήμιο George Washington αποκάλυψε πως ποδυόταν την μαύρη ενώ στην πραγματικότητα είναι μια λευκή γυναίκα από το Κάνσας.

Η Τζέσικα Κραγκ, μάλιστα, εισέπραξε και οικονομική υποστήριξη από ιδρύματα για βιβλιο που έγραψε με θέμα που αφορούσε το δουλεμπόριο.

«Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου ως ενήλικας απέφευγα την πραγματική μου ταυτότητα ως ένα λευκό παιδί από προάστιο του Κάνσας χρησιμοποιώντας το μανδύα μιας μαύρης ενώ δεν είχα το δικαίωμα αυτό» έγραψε η Κραγκ σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα medium.com

H καθηγήτρια χρησιμοποιούσε το όνομα Τζέσικα λα Μπομπαλέρα στους κύκλους των ακτιβιστών στους οποίους δραστηριοποιούταν.

Τον Ιούνιο, μάλιστα, είχε εμφανιστεί με το όνομα αυτό σε δημόσια εκδήλωση για την αστυνομία βία στη Νέα Υόρκη.

Η Κραγκ στην εξομολόγησή της αναφέρεται σε μια τραυματική παιδική ηλικία και σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μλονότι σημείωνει οτι δεν πιστεύει πως θα πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία για τη συμπεριοφορά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ