Η ζωή του Ayrton Senna θα γίνει σειρά στο Netflix


Η δραματοποιημένη σειρά για το μεγάλο Βραζιλιάνο θα αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια 

Του Γιάννη Σκουφή

H γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσημα τα σειρά των 8 επεισοδίων για τον Ayrton Senna, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Variety, θα δίνει έμφαση, πέρα από την αγωνιστική του καριέρα τόσο στην προσωπικότητα όσο και στις οικογενειακές του σχέσεις.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν τα πρώτα βήματα του νεαρού Senna, θα τον ακολουθήσουν στη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια στη μεγάλη και πολύκροτη πορεία του μέχρι τον τραγικό του θάνατο στην Ίμολα.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάφορά μέρη του κόσμου, μεταξύ αυτών και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο για πολλούς μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών. Το τελευταίο έγινε εφικτό λόγω της συμμετοχής της οικογένειας Senna στο όλο πρότζεκτ, ενώ υπεύθυνη για την παραγωγή θα είναι μια εταιρεία από τη Βραζιλία.

Σημαντικές είναι οι δηλώσεις της Viviane Senna, αδελφής του Ayrton, η οποία είπε πως είναι σπουδαίο πως θα ειπωθεί η ιστορία του αδελφού της όπως λίγοι άνθρωποι στον κόσμο τη γνωρίζουν. Επίσης ανέφερε πως η οικογένεια Senna θα συμβάλει στο να γίνει η σειρά αυτή μοναδική και πως το Netflix, με την παγκόσμια απήχηση, είναι ο ιδανικός συνεργάτης.

Προς το παρόν η σειρά δεν έχει τίτλο, ενώ ο προγραμματισμός της ψηφιακής πλατφόρμας κάνει λόγο για προβολή της, στα αγγλικά και πορτογαλικά, μέσα στο 2022.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ