Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι: Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων


Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι από ομάδα 20 ανήλικων, που τον χτυπούσαν επί ώρα με μανία.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, παιδιά από την περιοχή καταγγέλλουν, ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα προκαλεί αντίστοιχο επεισόδιο. Όπως λένε, πρόκειται για συμμορία ανηλίκων, που έχει εγκατασταθεί στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής.

Το κεφάλι, το πρόσωπο και τα πλευρά του 17χρονου έχουν γεμίσει από μώλωπες μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε από συνομήλικούς του.

Τα σημάδια σε όλο του το σώμα μαρτυρούν την βαναυσότητα της επίθεσης…

Επί 10 λεπτά, τουλάχιστον 20 νεαροι ανηλικοι τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των περαστικών, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η μητέρα του 17χρονου περιγράφει σοκαρισμένη τα όσα έζησε ο γιος της που είχε βγει για ένα καφέ με τους φίλους του. Στο δρόμο βρέθηκε μπροστά σε ένα καυγά μιας παρέας και χωρίς να μπει στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, φώναξε απλά ένα “σταματήστε”.

Τότε ο νταής της παρέας τον πλησίασε και τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν…

Και τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου δεν τελειώνουν εδώ. Ενώ ο 17χρονος βρισκόταν σωριασμένος στο έδαφος με τον νεαρό να συνεχίζει τα χτυπήματα, άλλα 20 παιδιά φτάνουν στο σημείο και αρχίζουν να τον χτυπούν με μανία…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, oι νεαροί σταμάτησαν μόνο όταν ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιήσει αυτόπτες μάρτυρες και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, ενώ ο 17χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

15χρονα παιδιά αποκαλύπτουν στην κάμερα του ΜEGA πως πρόκειται για μια σκληρή συμμορία ανηλίκων η οποία αποτελεί το φόβο και τον τρόμο της περιοχής. Πρόκειται για ανήλικους από διάφορες περιοχές της Αττικής οι οποίοι έχουν κάνει στέκι την πλατεία της Αγίας Ειρήνης και δημιουργούν συνεχώς καυγάδες, ενώ δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν τα θύματα τους μέχρι τελικής πτώσεως…

Και οι καταγγελίες των παιδιών της περιοχής δεν τελειώνουν εδώ…ένα ένα τα περιστατικά βίας έρχονται στο φως…

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων σχηματίστηκε για συμμετοχή στην ομάδα των 20 τουλάχιστον ατόμων που ξυλοκόπησαν άγρια τον 17χρονο μαθητή το απόγευμα του Σαββάτου στο Γαλάτσι.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες της Αστυνομίας συμμετέχει και η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ