Ήρθε το τέλος για τους U2;

«Είμαστε στον δρόμο εδώ και πολύ καιρό, εδώ και σαράντα χρόνια. Τώρα θα φύγουμε» είπε ο Bono σε πρόσφατη συναυλία των U2 στο Βερολίνο προκαλώντας… πανικό στους οπαδούς του θρυλικού ιρλανδικού συγκροτήματος. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Οι U2 πραγματοποίησαν την τελευταία τους συναυλία για την περιοδεία “Experience + Innocence’ στο Βερολίνο και ο τραγουδιστής της μπάντας αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει το κοινό, όμως τα λόγια του δημιούργησαν προβληματισμό.

«Είμαστε στον δρόμο για αρκετό καιρό, εδώ και σαράντα χρόνια και αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερα για εμάς. Θα φύγουμε τώρα» είπε ο Ιρλανδός τραγουδιστής και αμέσως άρχισε η παραφιλολογία για τη μπάντα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ερμήνευσαν τα λόγια του Bono ως προαναγγελία του τέλους για το επιτυχημένο συγκρότημα, το οποίο είναι ενεργό συνεχώς από το 1976.

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα λόγια του Bono δημιουργούν προβληματισμό. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφονται στον λογαριασμό U2gigs στο Twitter με τον διαχειριστή να επισημαίνει ότι «Σε κάθε περιοδεία που έχω καλύψει συμβαίνουν τα ίδια. Επικρατεί πανικός μετά από την τελευταία συναυλία. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η αναταραχή δείχνει πιο πιστευτή, όμως η μπάντα σίγουρα θα κάνει κάτι για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του “Boy” ή για τα 30 του “Achtung Baby”

Παράλληλα μουσικές ιστοσελίδες που έχουν παρακολουθήσει από αρκετά κοντά την πορεία των U2 επισημαίνουν ότι ο Bono πάντα κάνει μία… δραματική αποχαιρετιστήρια δήλωση στο τέλος κάθε περιοδείας, ενώ το συγκρότημα πάντα κάνει μεγάλα διαλείμματα μετά από μία σειρά εκτεταμένων εμφανίσεων.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here