Την Τρίτη στη Βουλιαγμένη η κηδεία του Αλέξη Σταϊκόπουλου


Στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι (8/9, 12:15) η κηδεία του παλιού πολίστα και προπονητή, Αλέξη Σταϊκόπουλου, ο οποίος χάθηκε πρόωρα σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (5/9).

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο πρώην πολίστας και προπονητής Αλέξης Σταϊκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ του Σαββάτου (05/09) στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πέντε οχήματα και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Σταϊκόπουλος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως τελικά, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Για τον 45χρονο, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

«Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης: “Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.”

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ