Τροχαίο Αλκαζάρ: Τα νεότερα για την υγεία των δύο 16χρονων παιδιών

Τρεις ημέρες μετά το τρομερό τροχαίο που συγκλόνισε την Λάρισα, στο Αλκαζάρ, εκεί όπου τραυματίστηκαν τα δύο 16χρονα παιδιά, ύστερα από πρόσκρουση με αυτοκίνητο το οποίο τα έριξε κάτω από την γέφυρα και από ύψος 20 μέτρων, οι γιατροί πλέον μπορούν να πουν με μεγαλύτερη σιγουριά ότι όλα βαίνουν καλώς σε ότι αφορά την πορεία της υγείας τους σε όλα τα επίπεδα

Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί τόσο για τον πολυτραυματία 16χρονο νεαρό ο οποίος παρακολουθείται στενά στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται, από τον καθηγητή κ. Κ. Μαλίζο, όσο και για την 16χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά και την παρακολουθεί ο καθηγητής κ. Δ. Ζαχαρούλης.

Ο τελευταίος μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας τα εξής: «Χαρμόσυνη πνοή ελπίδας έδωσε η ομάδα του καθηγητή και γενικού χειρουργού Δημήτρη Ζαχαρούλη, η οποία εφάρμοσε ελάχιστες παρεμβατικές τεχνικές επιφέροντας ως αίσια εξέλιξη την αποφυγή μεγάλων ακρωτηριαστικών χειρουργείων».

Όλα δείχνουν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για τα δύο 16χρονα παιδιά, που συνοδευόμενα από τις ευχές και τις προσευχές όλων των Λαρισάιων οι οποίοι έσπευσαν και έμπρακτα να βοηθήσουν μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, μέρα με την ημέρα θα βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ