Μαγνησία: Χαμός μπροστά στα μάτια μιας γυναίκας – Εριξε μπουνιά στον ενοικιαστή του


Οι διαφορές που είχαν κατέληξαν σε θερμό επεισόδιο, με το θύμα να έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού οστού

Ενα κομμάτι γης έφερε στα χέρια ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, οι οποίοι κατέληξαν στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Η υπόθεση αφορά στον Μάρτιο 2016 και διαδραματίστηκε μεταξύ του ιδιοκτήτη αγροτικής καλλιέργειας στα Κάτω Λεχώνια ο οποίος την είχε νοικιάσει προς εκμετάλλευση.

Αγνωστο για ποιον λόγο ο 36χρονος ιδιοκτήτης και η σύζυγός του ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον 53χρονο που νοικιάσει την αγροτική έκταση και την οποία εκμεταλλεύτηκε εγκαθιστώντας μελίσσια. Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται να ήθελε να διώξει τον 53χρονο.

Στις 16 Μαρτίου του 2016 το ζευγάρι συναντήθηκε με τον 53χρονο με τον οποίο ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν και οι δύο άντρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Ο 36χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατάφερε χτύπημα στον 53χρονο. Του έριξε μπουνιά με αποτέλεσμα ο 53χρονος να υποστεί κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό οστό.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου κατέληξαν στο τμήμα. Σε βάρος του 36χρονου ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε το ζευγάρι. Η σύζυγος κρίθηκε αθώα καθώς φέρεται να μην άσκησε σωματική βία στον 53χρονο.

Ωστόσο ο 36χρονος καταδικάστηκε παρά τους ισχυρισμούς του ότι πρώτος αυτός δέχθηκε επίθεση από τον 53χρονο κι ότι ο ίδιος ήταν σε άμυνα.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 36χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Πηγή: taxydromos.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ