Κορονοϊός: Δείτε LIVE την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας


Κορονοϊός: Live η ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας στο υπουργείο Υγείας.

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού και ως εκ τούτου, η ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη του ιού στην χώρα μας, κρίνεται και πάλι απαραίτητη.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, έχουν αναλάβει και πάλι τα ηνία, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα.

Σήμερα όμως τους πολίτες θα ενημερώσουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται ότι σήμερα η ενημέρωση θα γίνει παρουσία και της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων, Ζωής Ράπτης.

Η κ. Ζωή Ράπτη αναμένεται να παρουσιάσει την επικαιροποίηση των μέτρων πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης κρουσμάτων ασθενών με κορονοϊό στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της χώρας, το οποίο βρίσκεται ήδη στο στάδιο των υπογραφών.

Δείτε LIVE:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ