Χαμός με ινστιτούτο αισθητικής: «Δεν υπάρχει κορονοϊός, ελάτε χωρίς μάσκες»


Σφοδρές αντιδράσεις στην Βρετανία έχει προκαλέσει η ανακοίνωση ινστιτούτου αισθητικής, το οποίο καλεί τους πελάτες του να προσέλθουν σ’ αυτό χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης απέναντι στην πανδημία του νέου κορονοϊού. 

Το ινστιτούτο «Skin Kerr Aesthetics – Hair and Beauty» στο Merseyside, όπως μεταδίδει η Daily Mail, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς καλούσε τις πελάτισσες να μην φοράνε μάσκα επειδή, δήθεν, δεν υπάρχει… κορονοϊός.

Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, στην είσοδο του «Skin Kerr Aesthetics – Hair and Beauty» υπήρχε και μία αφίσα που έγραφε: «Covid Free Salon. Όχι μάσκες, παίρνουμε μετρητά».

Μετά τα αρνητικά σχόλια από χιλιάδες χρήστες των social media, η επιχείρηση αναγκάστηκε να διαγράψει άρον – άρον την επίμαχη ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για ανευθυνότητα, ενώ η υπεύθυνη του ινστιτούτου κατήγγειλε -τρομοκρατημένη- ανώνυμες απειλές για την ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στην περιοχή του Merseyside, όπου και βρίσκεται το συγκεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής, περίπου 1.117 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό, με πολλούς περισσότερους θανάτους να καταγράφονται σε κέντρα φροντίδας και σε άλλες κοινοτικές εγκαταστάσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ