Κηφισιά: Εισβολή «μαϊμού» αστυνομικών σε κατοικία 83χρονου

Πρωτοφανές περιστατικό με καταγγελόμενη εισβολή τριών «αστυνομικών» σε κατοικία 83χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά οι οποίοι προχώρησαν σε αρπαγή χρημάτων και τιμαλφών με πρόσχημα ότι πραγματοποιούν έρευνα για τον γιο του, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ελληνική Αστυνομία

Η έρευνα, σύμφωνα με το nantiareport.gr, πραγματοποιήθηκε λόγω υποτιθεμένων υπονοιών της υπηρεσίας των «αστυνομικών» ότι ο στενός συγγενής του είναι… χακερ και ότι υποτίθεται ότι έχει κλέψει ποσό περίπου 6.000.000 ευρώ από τις τράπεζες!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν επί τόπου από τον 83χρονο, πρόλαβαν και σταμάτησαν τους τρεις εισβολείς οι οποίοι φέρεται να τους επέδειξαν υπηρεσιακές ταυτότητες αστυνομικών.

Έτσι οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους άφησαν να φύγουν αφού έκριναν ότι πράγματι ήσαν εκπρόσωποι των διωκτικών αρχών και ότι έκαναν… νόμιμη κατ’ οίκον έρευνα!

Με την ΕΛ.ΑΣ. ήδη να ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή τι έχει συμβεί, έχει καλέσει για εξηγήσεις τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Η επιδρομή των «αστυνομικών της Ασφαλείας» σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα και στα πλαίσια της «έρευνας» προχώρησαν σε εκτεταμένες καταστροφές στο σπίτι ενώ φέρεται να έκλεψαν αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 4.000 ευρώ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ