Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητείται και δεύτερος Γερμανός


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τύχης του άτυχου κοριτσιού, που αγνοείται από το 2007.

Σε νέο γύρο ερευνών έχει προχωρήσει η γερμανική Αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού της Μαντλίν Μακάν, καθώς τώρα αναζητά και δεύτερο ύποπτο, μετά τον Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Βρετανίδας από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, Κρίστιαν Μπρίκνερ, συνεχίζει να κρατείται για εμπορία ναρκωτικών ωστόσο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος σύντομα.

Στο πλαίσιο της έρευνας και της προσπάθειας εντοπισμού νέων στοιχείων που θα οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης, οι γερμανικές Αρχές αναζητούν ακόμη ένα πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν φίλο του Μπρίκνερ, ο οποίος ζούσε και εκείνος στο Αλγκάρβε την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Οι Αρχές αναφέρουν πως πρόκειται περισσότερο για μάρτυρας παρά για ύποπτος, ωστόσο το γεγονός πως είχε ένα φορτηγάκι παρόμοιο με εκείνο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Μπρίκνερ την ημέρα της εξαφάνισης της Μαντλίν, ίσως δώσει στην αστυνομία στοιχεία.

«Αναζητούν ένα άτομο με το οποίο ο Μπρίκνερ έκανε παρέα, επίσης Γερμανός. Δεν είπαν περισσότερα ενώ δεν γνωρίζουν ούτε όνομά του», ανέφερε πηγή κοντά στις έρευνες.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου δυο μήνες οι γερμανικές Αρχές είχαν προχωρήσει σε ανασκαφές σε ένα χωράφι στο Ζέελτσε στο Αννόβερο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια ανακοίνωση για τα ευρήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ